AGENDA – DESEMBRE

DESEMBRE 2023

El mes de desembre, tornen els diversos clubs de lectura de la nostra biblioteca per a tots els públics.

A més dins dels actes programats del VII mercat de Nadal i Lletra ens reunirem amb el mestre Jaume Centelles que impartirà una xerrada sobre com fomentar la lectura entre els infants i joves, dijous 14.

El divendres 15 la narradora Meritxell Morera explicarà contes de Nadal i d’hivern. Al final de la sessió, el carter reial dels Reis d’Orient repartirà les cartes als infants per demanar els llibres que desitgen als Reis d’Orient.

Dissabte 16, l’esperat VII Mercat de Nadal i Lletra que comptarà amb parades de llibres i productes locals i s’oferiran diverses activitats gratuïtes per a tots els públics. No us perdeu la seva programació.

L’Aula d’Extensió Universitària convida al conferenciant Marius Bernadó per parlar sobre Pau Casals.

També podeu escoltar la nostra programació a la ràdio EMUN

Us convidem a participar en les nostres activitats i a gaudir de la lectura!