7è MERCAT DE NADAL I LLETRA

El 7è Mercat de Nadal i Lletra d’Almenar

Consulta aquí les recomanacions de lectures d’aquest 2023 al Mercat de Nadal i Lletra d’Almenar. Resum elaborat per Emunfm ràdio.

 

El pròxim dissabte 16 de desembre, Almenar acollirà la 7a edició del Mercat de Nadal i Lletra, una cita ineludible per a les famílies que busquen una manera divertida i original de celebrar l’arribada de Nadal. Aquesta iniciativa, organitzada per Almenar Lector, la Paeria d’Almenar i l’Associació de Comerciants d’Almenar, combina la tradició nadalenca amb la promoció de la lectura.

El mercat se celebrarà a la Plaça del Mercat i el carrer Horta, de 10 a 14 hores. Hi haurà més de 40 parades de comerç de proximitat, en les quals es podran trobar productes de Nadal, artesania, decoració, moda, llibres, flors, productes de bellesa, etc.

La literatura infantil i juvenil protagonista

El sector editorial i llibreter també tindrà un paper destacat en el mercat. La llibreria Anna d’Almenar, l’editorial Salòria i Meraki, l’editorial Pagès i l’editorial Nandibú oferiran una àmplia selecció de llibres infantils i juvenils i per totes les edats.
Aquestes editorials i llibreries ens visiten perquè la gent pugui comprar literatura per aquestes festes. A més, tant la biblioteca com les escoles i les seves AFA d’Almenar tenen un pressupost especial per a aquest dia i així ampliar el seu fons literari.

Un programa d’activitats

A més de les parades, el Mercat de Nadal i Lletra oferirà un programa d’activitats per a tota la família:

  • A les 11 hores, l’escriptora Montse Sanjuan conversarà amb els alumnes de 4t d’ESO de l’Institut d’Almenar.
  • A les 12 hores, tindrà lloc l’hora del conteEl gnom no dorm“, a càrrec de les famílies de l’escola bressol Bambarol.
  • A les 12:30 hores, els alumnes de l’Escola d’Almenar recitaran poemes nadalencs.
  • I a les 13 hores, l’escola de dansa Lescoladance oferirà una actuació de dansa urbana anomenada “Llibres en dansa”.

Una oportunitat

El Mercat de Nadal i Lletra d’Almenar és una oportunitat única per gaudir de l’ambient nadalenc i adquirir productes de qualitat, alhora que es promou la lectura.

Us hi esperem!